Menu
Your Cart
Με την περιήγησή σας σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης αλλά και την χρήση Cookies. Δείτε Περισσότερα

Εταιρεία


  Η texnagron δημιουργήθηκε το 2004 από τους Γεωπόνους  Παπαπαναγιώτου Ευάγγελο και Τσιμπλή Θεόδωρο με κύριο αντικείμενο εργασιών την μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου.

 Η εταιρεία ακολουθώντας συνεχώς ανοδική πορεία στην αρχιτεκτονική τοπίου επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στον τομέα εμπορίας φυτών κηποτεχνίας, γεωργικών εφοδίων και ειδών κήπου δημιουργώντας σε δικές της εγκαταστάσεις το κατάστημα ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ texnagron στην Λ.Φυλής 55, στον δήμο Φυλής. Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής και στην εξέλιξη της τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς προϊόντων για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

 Τον Μάρτιο του 2014 η texnagron αποκτά 3ο εταιρικό μέλος, τον Κιοσίδη Συμεών Γεωπόνο - Χημικό Α.Π.Θ. αυξάνοντας έτσι την δυναμικότητα  και τον κύκλο δραστηριοτήτων της. Η texnagron στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό (Γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου) το οποίο με δημιουργική και αρμονική συνεργασία μπορεί να υλοποιήσει οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο.

Βασικός γνώμονας της εταιρείας μας και συστατικό στοιχείο της μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας της είναι η προσήλωση με συνέπεια και υπευθυνότητα στην άρτια μελέτη και υλοποίηση οποιουδήποτε project έχει αναλάβει.

Τέλος, η texnagron έχοντας συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο, έχει καταφέρει να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες τόσο στον τομέα της κατασκευής όσο και στον τομέα της εμπορίας ειδών αστικού πράσινου.


Σύντομο ιστορικό

2005 Ίδρυση της texnagron αρχικά ως κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο του πρασίνου και εν συνεχεία το ίδιο έτος εγκαινιάζεται το 1ο κατάστημα της στην Πετρούπολη

2008 Δημιουργία του κέντρου κήπου texnagron στην περιοχή των Άνω Λιοσίων σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 700τμ.

2013 Η texnagron ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς προχωρά στη δημιουργία και ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) 

2014 Στην εταιρική σύνθεση προστίθεται ο Γεωπόνος Τ.Ε. - Χημικός Α.Π.Θ. Κιοσίδης Σίμος αυξάνοντας το επιστημονικό δυναμικό της εταιρείας

2016 Προχωρά στην κατασκευή των πρώτων δημόσιων έργων πρασίνου 

2018 Η texnagron δημιουργεί τα πρώτα δικά της προϊόντα μετά από μακροχρόνια έρευνα πάνω στην δράση και αποτελεσματικότητα των αιθέριων ελαίων σε πολλούς τομείς του αστικού περιβάλλοντος

•2019 Συνεχίζοντας την ανοδική της  πορεία η texnagron αποπερατώνει το νέο της κατάστημα στις εγκαταστάσεις τις στα Άνω Λιόσια δίνοντας έμφαση στην εμπορία σκευασμάτων φυτοπροστασίας, θρέψης και δημόσιας υγείας. 


Το  κατάστημα της texnagron βρίσκεται στη Λεωφόρο Φυλής 55 στο Δήμο Φυλής. Η κεντρική λεωφόρος και η μόλις λίγων μέτρων απόσταση από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού καθιστά την texnagron εύκολα προσβάσιμη από όλα τα σημεία της Αττικής μόλις σε λίγα λεπτά.

Τον Απρίλιο του 2019 η texnagron δημιουργεί πλέον στο ίδιο σημείο τις νέες εγκαταστάσεις τις. Ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα με 200τμ εξωτερικό χώρο έκθεσης φυτών κηποτεχίας και όχι μόνο καθώς και στεγασμένο χώρο 50τμ στον οποίο ο επισκέπτης της θα βρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν στο αστικό πράσινο όπως:

•πολλαπλασιαστικό υλικό όπως σπόρους - βολβούς

•προϊόντα θρέψης όπως λιπάσματα και ιχνοστοιχεία οργανικής, χημικής ή βιολογικής σύστασης

•υλικά αυτόματου ποτίσματος για κήπο ή βεράντα

•μικροεργαλεία κήπου

•ψεκαστήρες

•συσκευασμένο χώμα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κ.α.