Menu
Your Cart
Με την περιήγησή σας σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης αλλά και την χρήση Cookies. Δείτε Περισσότερα

Χρήσιμες Συμβουλές RSS Feed


06 Φεβ Βολβοί Άνοιξης Ντάλια-Το φυτό με το μαγευτικό λουλούδι
0 7189
Η πανέμορφη Ντάλια έχει καταγωγή το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική και ανακηρύχθηκε το εθνικό λουλούδι του Μεξικού.  Οι κόνδυλοι καλλιεργήθηκαν ως κα..
08 Ιαν Αυτόματο Πότισμα Γκαζόν
0 774
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΚΑΖΟΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣΤο  αυτόματο πότισμα του γκαζόν και ειδικά  με υπόγειους εκτοξευτήρες έχει αρκετές πολυπλοκότητες. Για να το..
22 Αυγ Βολβός φθινοπώρου τουλίπα - Ο Ολλανδικός χρυσός
0 1526
   Η Τουλίπα είναι αγγειόσπερμο, μονοκοτυλήδονο φυτό το οποίο ανήκει στην τάξη Λειριώδη (Liliales) και στην οικογένεια Λειριοειδή (Liliaceae). Υπάρχου..
29 Μαρ Δεντρολίβανο το ρόδο της θάλασσας
0 1153
 ΠεριγραφήΤο δενδρολίβανο Rosmarinus Officinalis L. είναι θάμνος, ιθαγενής της Ευρώπης, αυτοφυές στις χώρες της λεκάνης της μεσογείου. Είναι μικρός θά..
26 Μαρ Ρίγανη η θαυματουργή
0 1113
                                                                Η ονομασία ρίγανη προέρχεται από την αρχαία λέξη “ορίγανον” που αποτελείται από το ελλ..
26 Μαρ Παράγω την δική μου πατάτα
0 215
H πατάτα δεν καλλιεργείται με σπόρο αλλά πολλαπλασιάζεται με κονδύλους (πατάτες). Με τον όρο πατατόσπορος, εννοούμε τους  κονδύλους εκείνους που κυρίω..
26 Μαρ Βολβοί Άνοιξης Γλαδιόλα - Βολβος ανοιξιατικής φυτευσης με Λουλούδια σε Ταξιανθίες
0 9787
   Οι Γλαδιόλες πήραν το όνομά τους από τη λατινική λέξη Gladiolus που σημαίνει στα λατινικά κοντό ξίφος συμβολίζοντας τα φύλλα της. Το μέρος που θα δ..
24 Μαρ Βολβοί άνοιξης - φθινοπώρου Αμαρυλλίδα - Φυτό Αμαρυλλίς με μεγάλα Λουλούδια
0 18038
  Χρήσιμες συμβουλές για τον βολβό της Αμαρυλλίδας (πως φυτεύεται, πως καλλιεργείτε και πότε ανθίζει η αμαριλλίδα). Η Αμαρυλλίδα Hippeastrum - Το  άστ..
21 Μαρ Σπόροι Λαχανικών - Θερμοκρασίες Βλάστησης
0 2531
Τι να φυτέψω αυτό το μήνα; ΜΗΝΑΣ ΣΠΟΡΑΣ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμ..
02 Αυγ Οδηγός διαχείρισης γκαζόν
0 4128
ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΚΑΖΟΝΠριν την σπορά ή την τοποθέτηση  φυσικού χλοοτάπητα, πρέπει να μελετήσουμε κάποιους βασικούς παράγοντες, για τη σωστή επιλογή..
02 Δεκ Οδηγίες αυτόματου ποτίσματος
0 3521
ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΒΕΡΑΝΤΑ                                                                             ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΗ - ΒΙΔΩΤΗ ΒΑΣΗ Γ..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)