e-shop
Κατηγορίες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΚΑΖΟΝ
Πληροφορίες
ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΣ
ΕΞΟΔΑ-ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Newsletter Περισσότερα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ
PAYPAL
ΕΥΡΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
Η λίστα Συγκρίσεως σας περιέχει:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΠΡΟΙΟΝΤΑ!
Mini θερμοκήπιο 15 θέσεων με εξαερισμό
Mini θερμοκήπιο 15 θέσεων με εξαερισμό

Μini θερμοκήπιο 15 θέσεων. Διαθέτει εξαερισμό για έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας και υγρασίας. Έτσι αποφεύγεται η δημιουργία υδρατμών στα εσωτερικά τοιχώματα του θερμοκηπίου μας.

Διαστάσεις: 29 x 19 x 19cm

  


13,50€ 

Παουλόβνια
Παουλόβνια

Ποικιλία: PAULOWNIA ELONGATA φυτάριο σε γλαστράκι 0,3lt (2.50 €) και σε γλάστρα 2lt (5.00 €) 

ΠΑΟΥΛΟΒΝΙΑ – Μια καινούρια καλλιέργεια δέντρου που υπόσχεται πολλά !!!

Η Παουλόβνια ή Παυλώνια είναι  φυλλοβόλο δέντρο με καταγωγή από την κίνα και το όνομα της το εχει πάρει προς τιμήν της Βασίλισσας Άννας Pavlovna της Ολλανδίας(1795-1865) κόρη του Τσάρου Paul της Ρωσίας. Για τον ίδιο λόγο ονομάζεται "δέντρο Princess".

Η Παουλόβνια εχει την καταπληκτική ετήσια ανάπτυξη 3-5μετρα τον χρόνο και εχει πάρει τον τίτλο του πιο γρήγορου αναπτυσσομένου δέντρου στον κόσμο. Ένα δέντρο τριών ετών φτάνει τα 10-15 μέτρα ενώ ένα ώριμο δέντρο παουλοβνιας φτάνει το μέγιστο ύψος των 20 μέτρων

Το δέντρο ζει για πολλά χρόνια 70-100χρονια και είναι ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες

Το είδος Paulownia tomentosa αντέχει στο κρύο έως - 27°С, η Paulownia elongata έως - 16°С, ενώ η Paulownia fortunei δεν είναι ανθεκτική στο πολύ ψύχος.

 

    Η παουλόβνια (paulownia) έχει πάρει τον τίτλο του πιο γρήγορου αναπτυσσόμενου δέντρου στον κόσμο λόγω της ταχύτατης ανάπτυξης του.  Από το πρώτο έτος της μεταφύτευσης του με τις κατάλληλες φροντίδες θα καταφέρει να ξεπεράσει τα 3 μέτρα ύψος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γρήγορη παραγωγή ξυλείας. Μέσα σε 8-10 χρόνια έχει τη δυνατότητα να  αποδώσει  ξυλεία 1 κυβικού μέτρου υψηλής αξίας και μισό κυβικό καυσόξυλα από τους πλάγιους βλαστούς.  Εκτός αυτού δεν θα χρειαστεί ξανά καινούργια φύτευση διότι μετά την κοπή, το δέντρο ξαναπετάει από τη βάση του καινούργιο βλαστό που αναπτύσσεται σε καινούριο κορμό με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης.

  Εκτός αυτού το ξύλο της παουλόβνιας είναι και εξαιρετικά ποιοτικό με πολλά πλεονεκτήματα που το κάνουν περιζήτητο στο εξωτερικό και σε λίγα χρόνια και στην Ελλάδα.

   Ο γρήγορος χρόνος αποξήρανσης

Το ξύλο της Παουλόβνιας  μετά την υλοτομία  για αποξήρανση του ξύλου απαιτεί μόνο 4-8 εβδομάδες στην ύπαιθρο ή 24-48 ώρες σε φούρνο και δεν παρουσιάζονται στρεβλώματα σανίδων.

    Η ελαφρότητα του ξύλου

Ένα κυβικό ξύλο παουλόβνιας ζυγίζει μόνο 210-280 κιλά σε σχέση με άλλες ξυλείες δέντρων 2πλασιου(πεύκου) και τετραπλάσιου(βελανιδιά) βάρους

   Δεν προσβάλλεται από ξυλλοφάγα έντομα

Λόγω κάποιων  ουσιών(τανίνες) του ξύλου του, δεν προσβάλλεται εύκολα η ξυλεία του από ξυλλοφάγα έντομα.

   Δεν είναι επιρρεπές στη φωτιά

Η ξυλεία του καίγεται πάνω από τους 400 βαθμούς κελσίου σε σχέση με πιο εύφλεκτα ξύλα που καίγονται στους 200 βαθμούς(πεύκο)

   Δεν απορροφά εύκολα υγρασία

Εφαρμόζεται για κατασκευή ιστιοσανίδας, σάουνες, αγωνιστικών λέμβων κλπ.

   Ακουστικές ιδιότητες

Κατασκευή  μουσικών οργάνων

 

Επίσης η Παουλόβνια ως δέντρο  προσφέρει

 

Καλλωπιστική αξία. Σχηματίζει πλούσιες  ταξιανθίες με υπέροχα αρωματικά άνθη

 

Σκίαση. Δημιουργεί τεράστια φύλλα  δημιουργώντας ικανοποιητικές συνθήκες σκίασης για τον κήπο μας

 

Βιοκλιματική Αξία. Ως γρήγορο  αναπτυσσόμενο φυλλοβόλο δέντρο μπορεί να φυτευτεί μπροστά από κτίρια (σε απόσταση από 5μετρα και πάνω) τα οποία θα σκιάζει το καλοκαίρι και θα αφήνει το ηλιακό φως το χειμώνα με αποτέλεσμα να προσφέρει οικονομία ενέργειας.

 

Μελισσοκομία. Τα άνθη της παουλονιας είναι πλούσιες σε βιολογικά ενεργές ουσίες με αποτέλεσμα τα μελίσσια κοντά σε δάση παουλοβνιας να παράγουν υψηλής ποιότητας μέλι με αξιόλογες θεραπευτικές ιδιότητες


Ζωοτροφή. Η μάζα φύλλων από Παουλόβνια είναι κατάλληλη στη σύνθεσή της για προετοιμασία φορβής χορτοφάγων ζώων – αυτή περιέχει περίπου 20 % πρωτεΐνες και οι ιδιότητές της είναι κοντινές σ’ αυτές του τριφυλλιού

 

Ιατρική. Τα φύλλα της παουλοβνιας περιέχουν ουσίες ευνοϊκές για την λειτουργία του συκωτιού, της χολής , των νεφρών και του πόνου στους πνεύμονες. Τα εκχυλίσματα από τα φύλλα συμπεριλαμβάνονται στην σύνθεση κρεμών και αρωμάτων

 

Εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Η καλλιέργεια της παουλοβνιας μπορεί να μας δώσει εκτός από τα γνωστά πέλλετς και βιοαιθανολη που θεωρείται ως καύσιμο του μέλλοντος

 

Αναδασώσεις. Η γρήγορη ανάπτυξη της αναδασώνει γρήγορα κατάλληλες εκτάσεις

 

Λίπασμα. Τα φύλλα της παουλόβνιας που πέφτουν το φθινόπωρο αποτελούν φυσικό λίπασμα για την καλλιέργεια μας


13,50€ 

PET REMOTE Αποτρεπτικό μικρών ζώων
PET REMOTE Αποτρεπτικό μικρών ζώων

          

Είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν που αποτελείται από ζεόλιθο και μίγμα αιθέριων ελαίων. Ο ζεόλιθος είναι φυσικό ορυκτό σε κόκκους που έχει την ιδιότητα να απορροφά και να απελευθερώνει στην συνέχεια το άρωμα. Το αιθέριο έλαιο είναι απολύτως φυσικό χωρίς χημικές προσμίξεις.

Ποιό είναι το πρόβλημα που λύνει το

Σύνηθες πρόβλημα στους χώρους πρασίνου είναι οι ζημιές που προκαλούνται από το σκάλισμα και τις ακαθαρσίες των μικρών ζώων.  Με το  κρατάμε τα μικρά ζώα μακριά, και τον χώρο μας καθαρό (κήπους, παρτέρια, γκαζόν, πυλωτές πολυκατοικιών με φυτά, αυλές, ζαρντινιέρες, και λοιπούς χώρους).

Πώς λειτουργεί το

Το  λειτουργεί αποτρεπτικά με βάση την οσμή που εκλύουν τα αιθέρια έλαια που περιέχει. Οι γάτες και οι σκύλοι προσπαθώντας να εισέλθουν στο χώρο, ενοχλούνται αρχικά από την χαρακτηριστική οσμή του PET REMOTE . Η επανάληψη των εφαρμογών σε συνδυασμό με την ευαίσθητη όσφρηση των ζώων, διασφαλίζει την καταγραφή της αποτρεπτικής για αυτά οσμής στη μνήμη τους, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν  από τους χώρους που θέλουμε να διατηρήσουμε καθαρούς.

Εκτός από τους σκύλους και γάτες έχει παρατηρηθεί ότι απομακρύνει και τα μικρά πτηνά (σπουργίτια κλπ) από το να σκαλίζουν το χώμα από τον κήπο, τα παρτέρια κλπ.                                                 

                                     ​

Πώς εφαρμόζεται το  

 Πριν από την εφαρμογή του προϊόντος καθαρίζουμε τον κήπο ή την αυλή μας από τις ακαθαρσίες των ζώων. Στη συνέχεια διασπείρουμε το προϊόν στους χώρους που θέλουμε να διατηρήσουμε καθαρούς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ανά 48 ώρες για τη πρώτη εβδομάδα και στη συνέχεια ελαττώνουμε τη συχνότητα των εφαρμογών ανά 5 – 7 ημέρες για τις επόμενες για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η επανάληψη της διαδικασίας συνιστάται εφόσον χρειασθεί. Για την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών συνιστάται δόση 4 – 5 gr. ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας. 

650 γρ./συσκευασία

 

          


10,04€ 

Ζαρτινιέρες Vertical Garden
Ζαρτινιέρες Vertical Garden

 

Με το καινοτόμο Σύστημα Κάθετης Φύτευσης(vertical garden) μπορέιτε να καλλιεργείτε φυτα σε οποιαδήποτε χώρο του σπιτιου  σας είτε είναι εξωτερικοί(βεράντα), είτε εσωτερικοί(κουζίνα,σαλόνι, γραφείο, κατάστημα) πετυχαίνοντας  εξαιρετική κατακόρυφη διακόσμηση. 

Πωλείται ανά σετ και διατίθεται σε 3 χρώματα. Το καθε σετ περιλαμβάνει 3 συστήματα φύτευσης(ζαρτινιέρες ) και ενα πιάτο αποστράγγισης.Το καθε σύστημα φύτευσης(ζαρτινιέρα) έχει διαστάσεις 64εκΧ20εκΧ20 εκ


10,04€ 

Απωθητικό ζώων
Απωθητικό ζώων

Απωθητικός εκτοξευτήρας νερού

Απλό και αποτελεσματικό για τον έλεγχο και την αποτροπή των ζωων απο τον κήπο με ειδικό ρυθμιζόμενο αισθητήρα κίνησης(η ευαισθησία του αισθητήρα ρυθμίζεται αναλογα με τις απαιτήσεις μας).

Μια φιλική προς το περιβάλλον λύση για να απωθεί τα ζώα όπως γάτες, σκύλους, πουλιά, κλπ.
Προστατέψτε λίμνες, γκαζόν, παρτέρια, κήπους και λαχανικἀ από ενόχληση πουλιών και άλλων ζώων.
Συνδέεται στον κήπο με λάστιχο, και όταν ο αισθητήρας κίνησης ενεργοποιείται, εκτοξέυει νερό για 5 δευτερόλεπτα. 
Περιοχή κάλυψης είναι ρυθμιζόμενο για απόσταση μέχρι και 10m  και με ρυθμιζόμενο τόξο από 0
° - 120 °.

Για καλύτερη λειτουργία(σε περίπτωση υψηλής πίεσης νερού) χρησιμοποιήστε και μειωτήρα πίεσης.


62,50€ 

Πήλινος Κουμπαράς
Πήλινος Κουμπαράς

Κλασικός  χειροποίητος πήλινος κουμπαράς από παραδοσιακό εργαστήρι αγγειοπλαστικής σε 6 διαφορετικά μεγέθη σε φυσικό κεραμικό χρώμα

Η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στην αποταμίευση αλλά είναι και ιδανικός να ασκήσετε πάνω του τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Κατάλληλος για ντεκουπάζζωγραφική και οποιαδήποτε άλλη διακοσμητική επέμβαση όπως κορδέλες με χάντρες στον λαιμό του.

   

 Ο πήλινος κουμπαράς, καθώς και άλλου τύπου κεραμικής που εμπορευόμαστε, αποτελούν αντικείμενο καλλιτεχνικής έκφρασης και εκδήλωσης σε σχολεία και συλλόγους.

Για μεγάλες παραγγελίες επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

  

*Επειδή είναι χειροποίητοι και όχι από καλούπι μπορεί να υπάρξει και μια μικρή απόκλιση 1-2εκ. στο μέγεθος

*Τα μεγέθη 1 και 2 προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα 


62,50€ 

Προγραμματιστής GSM - Κινητό Τηλέφωνο
Προγραμματιστής GSM - Κινητό Τηλέφωνο
 
 
 
  Θέλετε να έχετε έλεγχο του αυτόματου ποτίσματος μέσω κινητού;
 
 
 
 
 

 Η Συσκευή Ελέγχου Αυτόματου Ποτίσματος GSM από Κινητό Τηλέφωνο είναι η τέλεια και οικονομικότερη λύση να σας απαλλάξει από το άγχος της ομαλής λειτουργίας του αυτόματου ποτίσματος της οικίας σας και του εξοχικού σας όταν είστε απών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σκοπός του είναι να προγραμματίζει και να σας ενημερώνει  μέσω κινητού τηλεφώνου για το αυτόματο πότισμα μετρώντας την κατανάλωση νερού. Η έμπνευση κατασκευής  ήρθε από τον προβληματισμό αρκετών πελατών που είχαν υποστεί σοβαρές οικονομικές ζημιές από βλάβη του αυτόματου ποτίσματος.
 

 Δεν υπάρχει μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος στο εμπόριο που να μην έχει πιθανότητα να υποστεί βλάβη όσο ακριβός και να είναι!

 

Α) ή θα μείνει μόνιμα κλειστός με αποτέλεσμα την καταστροφή του κήπου λόγω λειψυδρίας σε περίπτωση που συμβεί κατά τη θερινή περίοδο.
Β) ή θα μείνει μόνιμα ανοικτός και θα ποτίζει ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα εκτός από την πλημμύρα
και τις υλικές ζημιές να έχουμε και υπερβολικό κόστος νερού.
 Υπάρχουν και περιπτώσεις διαρροής από σπάσιμο του κεντρικού μηχανισμού ή του σωλήνα άρδευσης από περιοδική υπερβολική πίεση και καταπόνηση του δικτύου , από υπερβολικό κρύο και μηχανική πίεση.

Η λύση είναι η έγκαιρη ενημέρωση ότι κάτι πάει στραβά!


Ακόμη και σε μπαλκόνι μια βλάβη στο αυτόματο μπορεί να επιφέρει ζημιές με κόστος χιλιάδες ευρώ. Αξίζει το ρίσκο; Η Συσκευή Ελέγχου Αυτόματου Ποτίσματος GSM αντιστοιχεί σε  κόστος όσο ένα οικονομικό κινητό τηλέφωνο και  σκοπό έχει να προγραμματίζει και να  ενημερώνει με μήνυμα SMS και να προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις. Συνδέεται με το κεντρικό δίκτυο άρδευσης μετρώντας το νερό κατανάλωσης μέσω ροόμετρου.  Σε περίπτωση μπαλκονιού μπορεί να αποτελέσει από μόνο του αυτόνομος προγραμματιστής ελέγχοντας μια ηλεκτροβάνα σε μια βρύση και να έχουμε τον έλεγχο του αυτόματου ποτίσματος μέσω κινητού.

Ακόμη και σε ένα κήπο με υπάρχον αυτόματο πότισμα ή σε έναν αγρό με αντλία μπορεί να συνδεθεί στο κεντρικό δίκτυο άρδευσης και να αποτελέσει άμεση πηγή πληροφοριών ότι λειτουργούν όλα σωστά ενημερώνοντάς μας ταυτόχρονα για το νερό κατανάλωσης.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
 

 
 
 

151,22€ 

σπόρος γκαζόν MERIDA - Festuca Arundinacea
σπόρος γκαζόν MERIDA - Festuca Arundinacea

Ο σπόρος γκαζόν MERIDA - Festuca Arudinacea είναι  μεσογειακός τύπος  με μεγάλη προσαρμοστικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και άψογη απόδοση το καλοκαίρι. Δεν ληθαργεί τον χειμώνα και ο χλοοτάπητας που δημιουργεί έχει εξαιρετική αντοχή στο πάτημα, σκούρο πράσινο χρώμα με απαλή και λεία υφή φύλλου. Η ποικιλία είναι ενδοφυτικά εμβολιασμένη για μεγαλύτερη αντοχή στα έντομα, στους νηματώδεις, στην ξηρασία και στην καλύτερη απορρόφηση αζώτου και φωσφόρου. Κορυφαία επιλογή για γήπεδα, πάρκα και κήπους.

Συσκευασία προϊόντος: 1kg   (για συσκευασίες 25kg επικοινωνήστε με το κατάστημα)

Εγγύηση Ποιότητας Υψηλών Προδιαγραφών 


8,24€  7,50€ 


Με τα επιλεγμένα:
SSL Certificates