Menu
Your Cart
Με την περιήγησή σας σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης αλλά και την χρήση Cookies. Δείτε Περισσότερα

Οικολογικά Μέσα Αντιμετώπισης

Οικολογικά Μέσα Αντιμετώπισης
Brand: hellafarm Model: BCTCN DP 200
Bactecin, DP 200g Το Bactecin είναι βιολογικό εντομοκτόνο για την καταπολέμηση προνυμφών και λεπιδόπτερων. Είναι βάκιλος Θουριγγίας του υποείδους κουρστάκι (Bacillus thuringiensis susp. kurstaki strain ABTS - 351). Το Bactecin είναι οικολογικό σκεύασμα εγκεκριμένο στη βιολογική γεωργία. Ο βάκιλος..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,54€
Brand: hellafarm Model: BCTCN WG 50G
Bactospeine WG 50GΤο Bactospeine είναι βιολογικό εντομοκτόνο με εκλεκτική δράση για την καταπολέμηση προνυμφών των λεπιδόπτερων. Είναι βάκιλος Θουριγγίας του υποείδους κουρστάκι (Bacillus thuringiensis susp. kurstaki strain ABTS - 351). Το Bactecin είναι οικολογικό σκεύασμα εγκεκριμένο στη ..
9,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,41€
Brand: hellafarm Model: PLGR
Plant GuardΦυτικό καθαριστικό & αναζωογονητικό μείγμα φυτικών ελαίων και προσθήκη φυκιών. Προϊόν κατάλληλο για φρούτα, κηπευτικά και λουλούδια. Ενισχύει την ικανότητα και τις βιοχημικές λειτουργίες των φυτών. Σύνθεση: Αραιό γαλάκτωμα που περιέχει 1,3% ιχθυέλαιο, 0,1% κραμβέλαιο.Εφαρμογές - Δο..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,31€
Model: 425
Η δακοπαγίδα Anel είναι μία δολωματική παγίδα η οποία προστατεύει συνεχώς την παραγωγή από έντομα και εχθρούς ανάλογα με το ελκυστικό που χρησιμοποιείται κατά την περίοδο εμφάνισής τους. Λόγω της ανθεκτικότητάς δίνει την δυνατότητα πολλών χρήσεων με την ίδια αποτελεσματικότητα. Λόγω των κατασκευαστι..
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:4,52€
Model: 1578
Διατομική γή Η διατομική γη ή γη διατόμων είναι ένα ορυκτό φυτικής προέλευσης. Τα διάτομα απο τα οποία προέρχεται είναι φυτοπλαγκτονικοί μικροοργανισμοί που ζούν σε μεγάλους πληθισμούς σε διάφορα υδάτινα οικοσυστήματα. Όταν απονεκρωθούν τα διάτομα οι σκελετοί τους εναποτίθενται στο βυθό των θαλασ..
7,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,89€
Model: 897
Η παγίδα εντόμων TEMO-O-CID (κίτρινη) είναι μη τοξική και ειδική για την αντιμετώπιση αλευρώδη, αφίδων ( μελίγκρες ) και οικιακές  μύγες. Το έντονο χρώμα που διαθέτει ελκύει τα έντομα και τα παγιδεύει στο πεδίο της κόλλας προστατεύοντας τα φυτά. Η συσκευασία περιέχει 10 τεμάχια και πάνω της αναγράφο..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Model: 1502
Μη τοξικές χρωμοελκυστικές καρτέλες παγίδευσης εντόμων για χρήση σε θερμοκήπια,ελαιώνες,καρποφόρα δέντρα και λαχανόκηπους.Κατάλληλες για παγίδευση αλευρώδη,αφίδων,θρίπα καθώς και δάκου και μύγας Μεσογείου.Η κάθε συσκευασία περιέχει 10 καρτέλες διαστάσεων 24 Χ 17 εκατοστών η καθε μία...
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Brand: gemma Model: DPD1
Δακοπαγίδα με κόλλα G - TRAP τύπου ΔΔακοπαγίδα κόλλας με προσελκυστικό δόλωμα. Ο δάκος προσελκύεται στο εσωτερικό της παγίδας από το δόλωμα με αποτέλεσμα να κολλάει πάνω στην εσωτερική κολλώδη επιφάνεια. Ο δάκος προσελκύετα και με το πράσινο χρώμα της παγίδας. Είναι ένας οικολογικός τρόπος ελέγχου τ..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Model: DT1
Δακοτάπα Δακοτάπα για αυτοσχέδια δακοπαγίδα. Εφαρμόζει σχεδόν σε όλους τους τύπους πλαστικών φιαλών (μπουκαλιών) με σπείρωμα στο χείλος τους. Είναι μια οικονομική λύση για τον ερασιτέχνη, για πρόληψη ή καταπολέμηση της προσβολής των ελαιόδεντρων από τον δάκο. Βιδώνουμε την δακοτάπα στη φιάλη μ..
0,60€
Χωρίς ΦΠΑ:0,48€
Brand: gemma Model: PMMD1
Παγίδα μύγας Μεσογείου με κόλλα G - TRAP τύπου ΔΠαγίδα κόλλας για τη μύγα Μεσογείου με προσελκυστικό δόλωμα. Η μύγα Μεσογείου προσελκύεται στο εσωτερικό της παγίδας από το δόλωμα με αποτέλεσμα να κολλάει πάνω στην εσωτερική κολλώδη επιφάνεια. Η μύγα Μεσογείου προσελκύεται και με το κίτρινο χρώμα της..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Model: CPRMX 200
Coppermax, Υγρό Λίπασμα Θειικού χαλκού 200ccΤο Coppermax είναι υγρό λίπασμα χαλκού. Χρησιμοποιείται για την εξάλειψη της τροφοπενίας χαλκού. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει και προληπτικά πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων της τροφοπενίας.Οδηγίες χρήσης:Διαφυλλικά: 2ml σε 1 λίτρο ψεκαστικού διαλύματος. Το..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,08€
Model: ELMX 50
EleamaxΤο Eleamax είναι ένα προϊόν με στόχο την ενίσχυση της φυσιολογίας και άμυνας των φυτών απέναντι σε αβιοτικούς παράγοντες (παγετοί, καύσωνες κλπ.) Χρησιμοποιείται ως φυσικός διαβρέκτης - προσκολλητικό για προϊόντα θρέψης και φυτοπροστασίας. Σύνθεση: Το Eleamax είναι υδρόλυμα αιθ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,19€
Model: 972
Τα ανταλλακτικά δολώματα για μυγοπαγίδα είναι ιδικά προσελκυστικά τροφής χωρίς δηλητήριο. Χρησιμοποιούνται σε οποιοδήποτε τύπο παγίδας.Η συσκευασία περιέχει 5 τεμάχια και πάνω της αναγράφονται οδηγίες χρήσης...
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Model: 971
Η μυγοπγίδα Fly Magnet είναι μια δολωματική παγίδα που προσελκύει και παγιδεύει οικιακές μύγες, κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους. Είναι ανθεκτική, ελαφριά παγίδα πολλών χρήσεων, με ανταλλακτικά μη τοξικά δολώματα τροφής. Πάνω της αναγράφονται οδηγίες χρήσης...
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)