Menu
Your Cart
Με την περιήγησή σας σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης αλλά και την χρήση Cookies. Δείτε Περισσότερα

Κατασκευές - Ιδιωτικά Έργα RSS Feed

Κατασκευή και Συντήρηση
Στον τομέα της κατασκευής οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι :
Μελέτη, σχεδίαση του έργου που γίνεται αφού πρώτα προηγηθεί επιμέτρηση του χώρου και συνεργασία με τον πελάτη.
Φωτορεαλιστική απεικόνιση του έργου που επιτρέπει στον πελάτη να δει την τελική εικόνα του κήπου πριν από οποιαδήποτε εργασία κατασκευής.
Εγκατάσταση έτοιμου χλοοτάπητα (sod) ή σπορά
Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος κήπου και βεράντας
Υπηρεσίες συντήρησης
 
Η εκπόνηση των έργων μας βασίζεται σε 4 παραμέτρους που διασφαλίζουν τόσο την άριστη ποιότητα κατασκευής όσο και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας :
· Ιδανικό αποτέλεσμα από αισθητικής και αρχιτεκτονικής άποψης
· Τεχνικά και επιστημονικά άρτια κατασκευή
· Χώρoς πρασίνου προσαρμοσμένος στις ανάγκες του ιδιοκτήτη
· Προσιτό κόστος κατασκευής με τα καλύτερα δυνατά υλικά.
Η texnagron έχει επιτύχει με συνέπεια όλες τις παραπάνω επιδιώξεις της στηριζόμενη τόσο στο καταρτισμένο προσωπικό της όσο και στον πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει. Ξεκινώντας με την εκπόνηση της μελέτη του εκάστοτε έργου, τις τεχνικές μετρήσεις που αφορούν την πίεση – παροχή δικτύου για το αυτόματο πότισμα και την επιλογή των κατάλληλων φυτών σε συνάρτηση με τις κλιματικές και εδαφικές συνθήκες της περιοχής διασφαλίζεται η αισθητικά, αρχιτεκτονικά και τεχνικά άριστη κατασκευή του έργου. Βασική επιδίωξη μας είναι ο κήπος να είναι προσαρμοσμένος τέλεια στις ανάγκες των ιδιοκτητών του. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην συνεργασία με τους πελάτες μας και αντίστοιχα διαμορφώνεται η μελέτη του κάθε έργου σε ιδιωτικούς κήπους και σε επαγγελματικούς χώρους.


27 Δεκ Κατασκευή κήπου σε γραφεία στο Κερατσίνι
0 1980
Το έργο αυτό αφορά στη διαμόρφωση χώρου πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο νεόδμητης πολυκατοικίας στο Κερατσίνι. Ιδιαιτερότητα του έργου ήταν το γεγονός..
27 Δεκ Κατασκευή κήπου στην οδό Σουλίου της Πετρούπολης
0 1379
Το έργο αυτό αφορά στην κατασκευή κήπου σε ιδιόκτητη πολυκατοικία επί της οδού Σουλίου στην Πετρούπολη. Ο κήπος αποτελείται από δυο μετρίου μεγέθους π..
27 Δεκ Κατασκευή κήπου στον Ταύρο
0 1537
Το έργο αυτό αφορά στην κατασκευή κήπου σε συγκρότημα πολυκατοικιών στον Ταύρο. Χρησιμοποιήθηκε έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας και όμορφες νησίδες με συν..
07 Δεκ Κατασκευή κήπου στο Ίλιον
0 1379
Το έργο αυτό αφορά στην κατασκευή κήπου σε μεγάλο συγκρότημα πολυκατοικιών στο Ίλιον. Χρησιμοποιήθηκε έτοιμος φυσικός χλοοτάπητας σε ένα μεγάλο παρτέρ..
07 Δεκ Διαμόρφωση ιδιωτικού κήπου στο Κερατσίνι
0 1420
Η κατασκευή αυτή αφορούσε τη διαμόρφωση παρτεριών που αποτελούν τον περιβάλλοντα χώρο μιας πολυώροφης οικοδομής στο Κερατσίνι στην περιοχή των τουρκοβ..
07 Νοε Κατασκευή  κήπου στον Διόνυσο
0 1206
Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά σε διαμόρφωση ιδιωτικού κήπου στην περιοχή του Διόνυσου. Όμορφη πετρόχτιστη κατοικία με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας στη..
07 Νοε Διαμόρφωση υπέργειου χώρου φύτευσης στο Divine Cave Experience
0 497
Μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες της εταιρεία μας είναι το έργο διαμόρφωσης του υπέργειου χώρου των υπόσκαφων στο DIVINE CAVE EXPERIENCE στη Σαντορίν..
11 Ιουλ Διαμόρφωση Βεράντας στα Άνω Λιόσια
0 1509
Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά σε διαμόρφωση μεγάλης βεράντας σε διαμέρισμα ρετιρέ στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Περιμετρικά της βεράντας προϋπήρχαν ξ..
11 Ιουλ Διαμόρφωση κήπου στο Μαρούσι
0 1407
Πρόκειται για κατασκευή κήπου σε συγκρότημα μεζονετών. Στον συγκεκριμένο κήπο κατασκευαστικά υπήρχε ένας περιορισμός. Λόγω του ξύλινου deck θα έπρεπε ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)